Kutak za roditelje

Web team X. gimnazije "Ivan Supek" u suradnji sa pedagoško-psihološkom službom škole odlučio je ove stranice posvetiti roditeljima (starateljima) naših učenika kako bi im pomogli u radu sa mladim ljudima do čijeg nam je odgoja i obrazovanja izuzetno stalo.

Na ovim stranicama naći ćete korisne informacije, članke, savjete, linkove na korisne sadržaje na internetu i sve ostalo  što bi vi željeli ovdje pronaći, kako bi se što uspješnije i kvalitetnije nosili sa izazovima komuniciranja i odgajanja Vaših (i naših) mladih tinejdžera.

Nadamo se kako će zahvaljujući i ovoj stranici biti manje međusobnih nesporazuma, nerazumijevanja i svega ostalog što u ovoj životnoj fazi opterećuje odnose na relaciji učenik-roditelj.

 

Za početak Vam nudimo nekoliko korisnih linkova:

 

1. Raspored primanja za roditelje (informacija) u školskoj 2014./2015. godini  možete pogledati klikom na poveznicu informacije.

2. Na stranicama modusa možete naći različite teme i savjete koji su podrška razvoju kompetentne obitelji

3. Na portalu skole nalazi se mnoštvo korisnih savjeta za roditelje

4. Klikom na link narkomanija dolazite na web stranice Udruženja za prevenciju ovisnosti i smanjenju štete. Saznajte na ovim stranicama kako zaštititi svoje dijete!!!

5. Saznajte jeste li previše popustljiv ili previše zaštitnički roditelj čitajući članak na web sjedištu vaše_zdravlje.

6. Upoznajte se i s programom i aktivnostima udruge PET+ na njihovim službenim web stranicama.

naslovna

Google

Web deseta