Dobro došli na web stranice
X. gimnazije „Ivan Supek”

Želja nam je da, surfajući ovim stranicama, osjetite dio atmosfere koja vlada u našoj velikoj košnici.

Nama koji s njima svakodnevno živimo i radimo, ovaj težak i odgovoran posao čini vrijednim, privlačnim i izazovnim upravo ljepota njihove mladosti, njihovih sposobnosti, težnja, ambicija i želja, a zajedno s njima živimo i njihove brige, strahove, tuge i strepnje.

Imperativ vremena u kojem živimo, vremena nevjerojatne brzine razvoja znanosti, tehnologije i protoka informacija, jest pronaći najbolji put i način da se bitno, temeljno i potrebno znanje prenese na svakog pojedinog učenika na najprimjereniji način, ovisno o njegovim sposobnostima i interesima. Vjerujemo da smo uistinu uspješni u njegovanju i poticanju kreativnosti, individualnog pristupa, osobne odgovornosti, etičkih i moralnih vrednota u svim oblicima komunikacije.  

Trudimo se biti ŠKOLOM PO MJERI UČENIKA. Za nas je to škola koja pruža stjecanje širokog općeg obrazovanja i razvijanje vlastitih sposobnosti, moralnih vrednota uz zadovoljavanje osobnih interesa. Uspjesi naših bivših i sadašnjih učenika potvrđuju da su naši napori opravdani i potiču nas da ustrajemo u njima.

Ravnateljica,
Željka Frković, prof.

naslovna

Google

Web deseta